Çmim kombëtar për praktika të mira për siguri dhe shëndet në punë

09.05.2018

EVN Maqedoni Elektrani edhe këtë vit është fituese e Çmimit Kombëtar për praktikë të mirë për siguri dhe shëndet në punë. Ministresha e Punës dhe Politikës Sociale të Republikës së Maqedonisë, znj. Mila Carovska i’a ndau çmimin z. Miroslav Mitrovski, Menaxher në EVN Maqedoni Elektrani. Z. Mitrovski u falënderua dhe deklaroi „Ky çmim është dëshmi se si pjesë e Grupacionit EVN, i ndjekim me sukses dhe  i përparojmë trendet më bashkëkohore për mbrojtje në punë dhe siguri të punonjësve, ndërsa kjo praktikë do të ngelë prioriteti ynë edhe në të ardhmen“.

Linqe

EVN Macedonia Elektrani DOOEL Skopje
Rr. 11 Oktomvri 9
Shkup 1000, Maqedoni
Telefon: +389 (0)2 3205 000